… over Vaders Voor Lezen

Door het hele land houden allerlei mensen zich bezig met voorlezen. Soms vanuit een professionele achtergrond, soms vanuit liefhebberij. Velen van hen zetten zijn op de een of andere manier betrokken bij Vaders Voor Lezen. De Leescoalitie interviewt om de week één van hen en vraagt naar hun voorleeservaringen en -tips. 

Carolien Bokdam over Vaders Voor Lezen

Carolien Bokdam over Vaders Voor Lezen

Carolien Bokdam werkt als leesconsulent in de Centrale Bibliotheek Utrecht. Zij leest voor aan groepen kinderen, begeleidt projecten en bedenkt allerlei activiteiten rond boeken, lezen en voorlezen. Carolien is de vijfde in een reeks professionals die door Vaders Voor Lezen gevraagd wordt naar ervaringen met voorlezen en de campagne Vaders Voor Lezen.

meer»

Norma Meeuwissen over Vaders Voor Lezen

Norma Meeuwissen over Vaders Voor Lezen

Norma Meeuwissen is oprichter van Schoolbieb Op Orde. Al meer dan 15 jaar helpt zij kinderen op de basisschool leuke boeken te vinden en te lezen. Op diverse scholen in de regio Arnhem geeft zij begeleiding bij leesbevordering, om de leerkrachten te ontlasten en tegelijkertijd het leesonderwijs een impuls te geven. Norma is de vierde in een reeks professionals die door Vaders Voor Lezen gevraagd wordt naar ervaringen met voorlezen en de campagne Vaders Voor Lezen. meer»

Eline Tibboel over Vaders Voor Lezen

Eline Tibboel over Vaders Voor Lezen
Eline Tibboel heeft twee kinderen en is actief voor de schoolbibliotheek. Zij is de derde in een reeks professionals die door Vaders Voor Lezen gevraagd wordt naar ervaringen met voorlezen en de campagne Vaders Voor Lezen. meer»

Natalie van Gelder over Vaders Voor Lezen

Natalie van Gelder over Vaders Voor Lezen

Natalie van Gelder is orthopedagoog en is directeur van Baby Sensory in Nederland. Voor Amsterdam verzorgt zij alle BoekStart workshops in de bibliotheken. Zij is de tweede in een reeks professionals die door Vaders Voor Lezen gevraagd wordt naar ervaringen met voorlezen en de campagne Vaders Voor Lezen. meer»

Lea Kessels over Vaders Voor Lezen

Lea Kessels over Vaders Voor Lezen

Lea Kessels heeft sinds 1997 een Leesbevordering Adviesbureau en geeft in het hele land Kinderboekenavonden en workshops. Zij is de eerste in een reeks professionals die door Vaders Voor Lezen gevraagd wordt naar ervaringen met voorlezen en de campagne Vaders Voor Lezen.

meer»