BoekStart Vader Voorleesrecord in Emmen met Thomas Berge

Emmen

Bibliotheek Emmen gaat de strijd aan, doet u mee?

BoekStart Vader Voorleesrecord Thomas Berge EmmenVaders lezen minder voor dan moeders. Daar moet verandering in komen vindt een aantal bekende Nederlandse vaders. Zij vormen het Vaders-voor-Lezen-elftal dat door het land trekt om andere vaders te motiveren voor te lezen aan hun kroost. Een elftal doet dat natuurlijk met wat competitie, in dit geval met een recordpoging. Daarvoor bent u als vader, samen met uw kinderen tot 4 jaar, hard nodig.

Bij het BoekStart Vader Voorleesrecord gaan acht bibliotheken, waaronder de Bibliotheek Emmen, met elkaar de strijd aan. Wie krijgt de meeste vaders tegelijk aan het voorlezen? De recordpoging wordt vooraf gegaan door een speed-voorleesworkshop, gegeven door schrijfster en beroepsvoorlezer Anke Kranendonk. Vervolgens zal Thomas Berge de recordpoging leiden. Samen met hem leest u uw kind voor uit een boekje dat u daarna mee naar huis mag nemen. Ook ondertekent u een voorleesconvenant waarmee u verklaart vaker voor te (blijven) lezen. De bibliotheek met de meeste handtekeningen wint de bokaal van het BoekStart Vader Voorleesrecord.

Het voorleesrecord is bedoeld voor alle mannen met kinderen tot 4 jaar. Moeders en oma’s zijn uiteraard ook welkom, maar zij tellen niet mee voor de recordpoging.

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Start programma met voorleesworkshop door Anke Kranendonk
15.15 uur Startsein voorleesrecordpoging
15.20 uur Voorlezen onder leiding van Thomas Berge
15.30 uur Onthulling van het Vadervoorleesconvenant & Bekendmaking aantal vaders

Begindatum: 2014-09-20

Begintijd: 14:30

Einddatum: 2014-09-20

Eindtijd: 15:30

Website: http://