Peutertje Luister: Kinderboekenweek

Vlissingen

Bibliotheek Vlissingen organiseert een vrolijke voorleesochtend voor peuters en hun vaders tijdens de Kinderboekenweek. Het thema is ‘feest’.

Vader Michiel is deze maand jarig. En zijn zoon Rik ook, hij wordt twee jaar. Wat een feest, geen toeval natuurlijk in deze feestelijke Kinderboekenweek. Michiel leest een feestelijk verhaaltje voor. Vaders met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar zijn van harte welkom om te komen luisteren. We drinken samen wat en eten wat lekkers. Aansluitend is er een (knutsel)activiteit.

Schrijf je voor de activiteit in via activiteit@spui.nl

Deze activiteit organiseren we in het kader van de landelijke campagne Vaders Voor lezen. Wij moedigen alle vaders van Nederland aan om zelf vaker een boek te lezen en meer voor te lezen. Bibliotheek Vlissingen organiseert een aantal voorleesmiddagen op de laatste zaterdag van de maand. Mèt vaders, vóór vaders en hun kinderen op een bijzondere, leuke of spannende locatie in Vlissingen.

Begindatum: 2014-10-11

Begintijd: 10:15

Eindtijd: 11:15

Organisator: Bibliotheek Vlissingen

Contactpersoon:Ellen Behr

Telefoon:0118422100

Website: http://bibliotheekvlissingen.nl/actueel/agenda/peutertje-luister-special-vader-voor-lezen---kinderboekenweek.html