De 38ste Kinderboekenmarkt: Feest!

Den Haag

Zin in een feestje? Dan zit je dit jaar goed bij de 38ste Kinderboekenmarkt. Als afsluiter van de nationale Kinderboekenweek gaat de organisatie met veel plezier mee in het motto van dit jaar: Feest! Rond dit thema vullen zij het Atrium van het Haagse stadhuis weer met schrijvers, illustratoren, workshops, optredens en andere activiteiten. Maar natuurlijk vooral met boeken. Heel veel boeken. Van prentenboek tot young adult, van spanning tot romantiek, en alles daartussenin.

Verre verhalen
Ook dit jaar wordt een aantal landen in de spotlight gezet. Zo krijgen Engeland, Spanje, Duitsland, Italië, Turkije, Arabische landen, China en Zweden een eigen Taalpaviljoen. Daar ontdek je welke kinderfeesten zij vieren én wat hun mooiste verhalen zijn. Ook is er een speciaal Gebarentaalpaviljoen. Daar kun je bijvoorbeeld leren hoe je ´feest´, of zelfs je eigen naam uitbeeld.

De organisatie heeft al een aantal schrijvers en illustratoren vastgelegd. Er zullen nog een heleboel namen bijkomen en er wordt hard gewerkt aan een superleuk programma. Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan @KbMarkt op Twitter of like Kinderboekenmarkt op Facebook.

Auteurs: Angela Groothuizen, Gitte Spee, Jacques Brooijmans, Karel Eykman, Kim-Lian van der Meij

Begindatum: 2014-10-12

Begintijd: 11:00

Einddatum: 2014-10-12

Eindtijd: 17:00

Organisator: Stichting Kinderboekenmarkt

Contactpersoon:Hetty Looman

Telefoon:070 - 388 24 12

Website: http://kinderboekenmarkt.nl/home.php