Boekstart Vader Voorleesrecord met Leo Blokhuis in Deventer

Deventer

Wie krijgt de meeste vaders tegelijk aan het lezen. Doet u mee? Het voorleesrecord is bedoeld voor alle mannen met kinderen tot 4 jaar.

BoekStart Vader Voorleesrecord Leo Blokhuis Deventer

Bij het BoekStart Vader Voorleesrecord gaan acht bibliotheken, waaronder de Bibliotheek Deventer, met elkaar de strijd aan. Wie krijgt de meeste vaders tegelijk aan het voorlezen? De recordpoging wordt vooraf gegaan door een speed-voorleesworkshop, gegeven door schrijfster en beroepsvoorlezer Anke Kranendonk. Vervolgens zal Leo Blokhuis de recordpoging leiden. Samen met hem leest u uw kind voor uit een boekje dat u daarna mee naar huis mag nemen. Ook ondertekent u een voorleesconvenant waarmee u verklaart vaker voor te (blijven) lezen. De bibliotheek met de meeste handtekeningen wint de bokaal van het BoekStart Vader Voorleesrecord.

Het voorleesrecord is bedoeld voor alle mannen met kinderen tot 4 jaar. Moeders en oma’s zijn uiteraard ook welkom, maar zij tellen niet mee voor de recordpoging.
Wilt u aanwezig zijn bij het Vader Voorleesrecord, meldt u zich dan aan via info@obdeventer.nl  Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

Gratis toegang.

Zaterdag 13 september – Bibliotheek Centrum – Brink 70 – van 10.30 tot 11.30 uur

Auteurs: Anke Kranendonk., Leo Blokhuis

Begindatum: 2014-09-13

Begintijd: 10:30

Einddatum: 2014-09-13

Eindtijd: 11:30

Website: http://www.obdeventer.nl/activiteiten/1652-boekstart-vader-voorleesrecord-met-leo-blokhuis