BoekStart Vader Voorleesrecord met Bram van der Vlugt Purmerend

Purmerend

Bij het BoekStart Vader Voorleesrecord gaan acht bibliotheken, waaronder Bibliotheek Waterland, met elkaar de strijd aan. Wij nodigen alle vaders en grootvaders in Waterland uit voor deelname aan het BoekStart Vader Voorleesrecord op zondag 21 september in onze hoofdvestiging in Purmerend.

BoekStart Vader Voorleesrecord Bram van der Vlug PurmerendHoe werkt het BoekStart Vader Voorleesrecord?

In de Bibliotheek Purmerend zijn alle vaders en opa’s welkom met hun kroost tot 4 jaar. Oma’s en moeders en oudere broertjes en zusjes zijn ook welkom maar zij tellen niet mee voor het record.

De directeur van de bibliotheek Frans Bergfeld (vader van een 10 jarige) heet iedereen van harte welkom en meteen is er een speed voorlees workshop van Anke Kranendonk. Wethouder Geoffrey Nijenhuis (vader van een 0 jarige) geeft het startsein voor de voorleesrecordpoging.

Alle mannen lezen tegelijk voor aan hun (klein)kind uit het boek Piep is wakker. De recordpoging wordt geleid door acteur Bram van der Vlugt (vader en grootvader).

Na de poging zetten alle vaders en opa’s hun handtekening onder het voorleesconventant. De Bibliotheek met de meeste handtekeningen wint het BoekStart Vader Voorleesrecord. En alle deelnemers krijgen het boek Piep is wakker mee naar huis.

Meld je nu gratis aan voor dit geweldige evenement!

Het Vaders voor lezen elftal

Elf bekende vaders zetten zich met het Vaders Voor Lezen-elftal in voor de campagne Vaders Voor Lezen, om vaders en grootvaders te stimuleren meer voor te lezen. Vader en grootvader Bram van der Vlugt vertelt in dit filmpje over zijn voorleeservaringen en geeft aan waarom hij vindt dat meer vaders zouden moeten voorlezen.

Begindatum: 2014-09-21

Begintijd: 12:00

Einddatum: 2014-09-21

Eindtijd: 13:00

Website: http://www.bibliotheekwaterland.nl/agenda/2014/09/21/boekstart-vader-voorleesrecord-met-bram-van-der-vlugt