Jaar van het voorlezen
 

Is jouw vader een supervoorlezer?

Wil jij…

Een warming-up van een Ajax-trainer?
Voetballen op Ajax sportcomplex de Toekomst?
Tegen bekende vaders spelen?

En ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Bewijs dan dat jouw vader* een supervoorlezer is en voetbal mee!

(*of stiefvader, oom, buurman, opa, grote broer….)

Vaders_supervoorlezer

Hoe doe je mee?

Schrijf een brief of maak een tekening, foto, filmpje of geluidsopname waaruit blijkt dat jouw vader de beste voorlezer van Nederland is. Ook mag je de volgende zin afmaken:
Mijn vader is een supervoorlezer, want….

Stuur je inzending voor 28 oktober digitaal of per post naar:

leescoalitie@lezen.nl

of naar:

Stichting Lezen
t.a.v. Vaders Voor Lezen
Nieuwe Prinsengracht 89
1018 VR Amsterdam

Als je wint…

…mag je met tien andere winnaars tegen het Vaders Voor Lezen-team voetballen. Samen met je vader (en moeder) en drie vriendjes word jij uitgenodigd om op zondagochtend 15 november naar Ajax sportcomplex De Toekomst te komen.

Programma

Na de ontvangst (10.30 – 11.00 uur) ga je je omkleden en krijg je een warming-up van Ajax-trainer Heini Otto. Daarna begint de wedstrijd tegen de bekende vaders, waarbij ook een speciale rol voor je vader is weggelegd. Je fans mogen je aanmoedigen vanaf de tribune. Na de wedstrijd is er een lunch tot ongeveer 14.00 uur.

Uitslag

Winnaars ontvangen van ons uiterlijk op 30 oktober bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de inzendingen blijven eigendom van de Leescoalitie. De definitieve selectie van de bekende vaders uit het Vaders Voor Lezen-team wordt eveneens begin november bekendgemaakt.