Jaar van het voorlezen
 

Vaderdagactie met Groupon

Aanstaande zondag is het Vaderdag! Uit een onderzoek van Groupon blijkt dat kinderen het vieren van vaderdag (62 procent) bijna net zo belangrijk vinden als het vieren van moederdag (65 procent). Samen tijd doorbrengen (bv. voorlezen!) of een activiteit ondernemen is een populair cadeautje voor vaderdag.

Zo’n 11 procent van de kinderen onderneemt normaal nooit een activiteit met hun vader, tegenover 5 procent die nooit iets met hun moeder onderneemt.

Voorlezen biedt een mooie manier om samen tijd door te brengen voor vaders en kinderen. Daarom bieden Vaders Voor Lezen en Groupon momenteel een speciale Vaderdagactie aan, waarbij iedereen een gratis een voorleesgids met o.a. voorleestips van bekende vaders uit Vaders Voor Lezen-elftal (Bastiaan Ragas, Bram van der Vlugt, Job Cohen en Leo Blokhuis) kan “kopen”. Extra leuk is dat het mogelijk is een foto of de naam van de eigen kind(eren) toe te voegen.

 

Vanaf donderdag 11 juni staat deze deal op Groupon en deze loopt nog tot 18 juni. Als je de voorleesgids bestelt, dan ontvang je deze op 19 juni.