Jaar van het voorlezen
 

Extra aandacht Voorleesservice

Deze maand staat de Voorleesservice voor bedrijven van Vaders Voor Lezen extra in de aandacht. Bedrijven die zich aanmelden maken kans op prijzen en al deelnemende bedrijven ontvangen extra promotiematerialen. Bedrijven die zich aanmelden maken kans op een boekenpakket.

Schermafbeelding 2015-03-26 om 09.33.21

Inmiddels doen meer dan 90 organisaties mee aan de Voorleesservice. In diverse zakelijke media wordt deze maand aandacht aan de bedrijvencampagne besteed. Zo staat er deze maand in ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank Parkstad een mooi artikel. Ook schenkt het MT Magazine momenteel aandacht aan de Voorleesservice.

En in het magazine van BP – aanvoerder van het bedrijvenelftal van Vaders Voor Lezen – is een mooi interview met medewerker Florus Gravestein te lezen.Tijdens NL Doet op 20 maart lazen medewerkers van UWV Nederland en BTMU Holland voor op scholen. Dat leverde enthousiaste reacties op – zowel bij de kinderen als de voorlezers.