Jaar van het voorlezen
 

3e plaats bij Publieksprijs Movisie Participatieprijs

Op 29 januari is bekend gemaakt wie de Movisie Participatieprijs gewonnen heeft. Vaders Voor Lezen behoorde tot de 18 genomineerde projecten die bijdragen aan Het nieuwe verdelen. 

hetnieuweverdelenDe Movisie Participatieprijs ging dit jaar naar het initiatief dat het best regelt dat mensen werk, zorg, huishouden, vrijwilligerswerk en andere activiteiten op een prettige en haalbare manier kunnen blijven combineren.

Het Odensehuis Amsterdam is de winnaar van de derde Movisie Participatieprijs. Op 29 januari 2015 ontving de Stichting Odensehuis uit handen van de jury een geldbedrag van € 2500,- en een pakket met prijzen. De Publieksprijs ging met een overweldigende meerderheid van stemmen naar het project Schilderswijk Moeders uit Den Haag. Di Homber pa Homber kregen een oorkonde als Runnerup. Vaders Voor Lezen eindigde bij de publieksprijzen op de derde plaats.
Je kunt hier meer lezen over de projecten die in de prijzen vielen.