Jaar van het voorlezen
 

Al 75 organisaties maken gebruik van de Vaders Voor Lezen voorleesservice!

Sinds de aftrap van de Vaders Voor Lezen voorleesservice maken al 75 organisaties gebruik van de Vaders Voor Lezen voorleesservice. Binnen al deze organisaties worden de vaders aangemoedigd om thuis vaker voor te lezen, onder andere door iedere maand een nieuw speciaal geschreven digitaal verhaal te verspreiden.

Boekenkast bij HEMA

Deze maand is het verhaal geschreven door Marion van de Coolwijk. Ook van de boekjes uit de boekenkast wordt dankbaar gebruik gemaakt. Vaders Voor Lezen leeft bij de deelnemers. Zo interviewt BP iedere maand een jonge papa en heeft SAB Catering meerdere organisaties enthousiast gemaakt voor de voorleesservice. Ook geven de bedrijven met Vaders Voor Lezen invulling aan het Sinterklaasfeest! 

Er zijn vast meer bedrijven, die samen met ons willen bijdragen aan geletterdheid in Nederland. Zou jij je netwerk in willen zetten? Je kunt hiervoor verwijzen naar deze website, specifiek de pagina: www.vadersvoorlezen.nl/bedrijven. Nieuwe organisaties kunnen zich aanmelden voor de (digitale) verhalen via fleur@lezenenschrijven.nl.

 

CEO Randstad leest voor op basisschool