Jaar van het voorlezen
 

Elftal bedrijven trapt af!

Elf werkgevers moedigen hun mannen aan: de eerste elf deelnemende organisaties van de Vaders Voor Lezen voorleesservice zijn geselecteerd! Aanvoerder BP en spelers als ABN AMRO, Achmea, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, UWV en Groupon in de basis geven het goede voorbeeld voor de rest van Nederland.

Anoniem elftalOp 12 september laat het elftal tijdens de spetterende aftrap bij BP Nederland op het veld zijn voorleeskwaliteiten horen en moedigt de mannen aan om thuis vaker voor te lezen. Weten hoe dit verloopt? Volg Vaders Voor Lezen via Facebook of Twitter.

Ook meedoen aan Vaders Voor Lezen en gebruik maken van de voorleesservice?

Wil jij met je collega’s ook een jaar lang iedere maand voorleesmateriaal ontvangen om thuis voor te lezen? Dat kan! De Leescoalitie roept alle werkgevers vanaf 12 september op hieraan mee te doen! Meld je aan bij Fleur Kaldenberg via fleur@lezenenschrijven.nl.

Wat is de voorleesservice?

Als organisatie kun je een jaar lang gebruik maken van de Vaders Voor Lezen voorleesservice. Door jouw organisatie aan te melden ontvang je een jaar lang iedere maand (digitaal) voorleesmateriaal. Leuke, afwisselende en spannende verhalen die je per e-mail of via intranet onder alle papa’s (en natuurlijk ook mama’s, opa’s en oma’s) in jouworganisatie kunt verspreiden. Een leuk en goed project voor en samen met collega’s in eigen land.

Andere activiteiten Vaders Voor Lezen: CEO Randstad leest voor

Uiteraard zijn er ook andere manieren om de mannen aan te moedigen vaker voor te lezen. In juni heeft de Utrechtse wethouder Everhardt kinderen op een consultatiebureau voorgelezen. Ook Jacques van den Broek, CEO van Randstad Holding, zet zich in. Zo zal hij tijdens de Week van de Alfabetisering voorlezen op een basisschool.